Presztízs díjas vállalkozások és a festővászon

A kultúra és a gazdaság szorosabb összefonódása iránt érdeklődő vállalkozásvezetőket és a művészetet kedvelő partnereit várta egy izgalmas estre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Presztízs Díjasok Klubja 2018. június 19-én, melyen a Rotary Club Győr Rába és partnere, az Art World Hungary Egyesület volt a meghívott vendég.

A programban tárlatvezetés, helyben készülő festmény, bemutatkozó előadások, ismerkedés és kapcsolatépítés szerepelt.

A jelenlévők Kurcsis László grafikusművész és Szabó Béla fotóművész érdekes, alkotókat és kiállított alkotásaikat bemutató tárlatvezetést tartottak Art World Hungary Egyesület művészeinek a kamara aulájában nemrég megnyitott Tavaszi tárlat című kiállításából.

Az est folyamán bemutatkozott a Rotary Győr Rába civilszervezet és az Art World Hungary Egyesület.

A Rotary Club Győr Rába „Egy este a művészetért” című október 4-én 18 órára a kamarába tervezett jótékonysági estjéről Görcsné dr. Muzsai Viktória beszélt, aki elmondta, hogy a nagysikerű tavalyi Rotary Art Agora Művészek és mecénások programot követően idén folytatódik a projekt, melynek továbbra is az a célja, hogy a Győrhöz kötődő művészek és alkotásaik nagyobb publicitást, s egyben elismertséget kapjanak. Ismét lesz árverés, melyre várják a lokálpatrióta művészek felajánlását és mecénások, szponzorok jelentkezését. A felajánlott művek aukciójából befolyó összegből pedig továbbra is a fiatal tehetségeket kívánnak támogatni.

Csizmadia István festőművész a program alatt elkészítette a Presztízs-gondolat című festményét, melyet felajánlott az október 4-ie jótékonysági estre.

 

 

MEGHÍVÓ
 


Presztízs díjas vállalkozások és a festővászon
FOLYTATÓDIK A PRESZTÍZS DÍJASOK KLUBJA

A PRESZTÍZS KLUB JÚNIUSI PROGRAMJÁNAK KÖZÉPPONTJÁBAN
A GAZDASÁG ÉS A KULTÚRA TALÁLKOZÁSA ÁLL!

Rendezvényünket a Presztízs díjjal elismert vállalkozások képviselőinek, a kultúra és a gazdaság összefonódása iránt érdeklődő vállalkozásvezetőknek és a művészetet szerető partnereknek ajánljuk.

LEGYEN ÖN IS A PRESZTÍZS DÍJASOK KLUBJÁNAK VENDÉGE!
 
 
 

Tisztelt Vállalkozásvezető!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata szeretettel meghívja Önt a Presztízs Díjasok Klubjának következő találkozójára!

 • Téma: Presztízs díjas vállalkozások és a festővászon
 • Időpont: 2018. június 19., kedd 16.30-18.30 óra
 • Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, aula és Panoráma terem

Ide kattintva regisztrálhat az eseményre!

A Klub júniusi rendezvénye nyitott minden olyan vállalkozás és vállalkozó számára, aki a gazdaságban is fontosnak tartja az emberi és szakmai példamutatást.

Tervezett program

 1. Tavaszi tárlat című kiállítás megtekintése a kamara aulájában
  - Tárlatvezető(k) az Art World Egyesület vállalkozó művésze(i) - kb. 30 perc
 2. Bemutatkozik:
  - Rotary Győr Rába civilszervezet,
  képviselői: Dr. Horváth Károly és Kottán Péter soros elnökök
  - Art World Hungary Egyesület, képviselője: Rovács Jolanta elnök
 3. Kulturális és szakmai kitekintő:
  - Rotary Art Agora 2018. Művészek és mecénások találkozása keretében az „Egy este a művészetért” című 2018. október 4-én megrendezésre kerülő program bemutatása
  Előadó: Görcsné dr. Muzsai Viktória
  - Kisalföld Presztízs díj gála 2018. évi terveinek egyeztetése
  Előadó: Fábián György

A Presztízs Díjasok Klubjának június 19-i találkozóján Győr egyik kiváló festőművésze készíti el a „Presztízs-gondolat” című alkotását, melyet a jelenlévő vállalkozások között 10 évre szóló iroda kihelyezésre sorsolunk ki.

A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi díj önkéntes kamarai tagjainknak és regisztrált vállalkozásoknak térítésmentes.

Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2018. június 19., kedd 12.00 óráig várjuk!

Szeretettel várjuk Önt június 19-én a Presztízs díjas vállalkozások számára szervezett összejövetelen! Számítunk részvételére!

Győr, 2018. június 6.

Fábián György, PDT klub képviselő
Görcsné dr. Muzsai Viktória, RC Art Agora projektvezetőKészítette: WebID

©2018. Art-Agora Projekt • Minden jog fenntartva!