Média

Ünnepélyes keretek között adták át az Art Agora 2017 képzőművészeti pályázati díjakat és a 2018-ban alapított Pro Art Agora Díjat. Az esemény egyben a Rotary nyílt napja is volt, melyen a Rotary Club Győr Rába új tagot is avatott. A szervezők a programot, az Art World Hungary Egyesület, Tavaszi Tárlat című kiállításával kötötték össze, ami június végéig látható, a megyei kereskedelmi és iparkamara épületében.

A cikk ide kattintva olvasható tovább...

Folytatódik az Art Agora projekt, melynek továbbra is célja, hogy a Győrhöz kötődő művészek és alkotásaik nagyobb publicitást, s egyben elismertséget kapjanak. A projekthez kötődő kiállítás helyszíne ezúttal is a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza.

Köszöntőt mondott: Hanczné Mező Edina a GYMSKIK alelnöke, a Kereskedelmi Tagozat elnöke és Dr. Horváth Károly Rotary Rába soros elnök.

A tárlat június végéig látható a kamara aulájában.

Kedves Barátunk!

A Rotary   Club  Győr Rába 2017. márciusában indította és sikeresen megvalósította az ART AGORA 2017 művészek és mecénások találkozása projektjét, amelynek csúcspontját  az „Egy este a művészetért” jótékonysági program és aukció jelentette 2017. október 26-án a Zsinagógában.  A jótékonysági árverésen kb. 3 millió Ft gyűlt össze a felajánlott műalkotásokért. Ezen össze  terhére a  kuratórium több kategóriában pályázatot írt ki fiatal tehetséges képzőművészek és alkotóműhelyek számára.

Örömmel jelentjük, hogy a projekt 2018-ban is folytatódik:

  • Art Agora 2017 képzőművészeti pályázati díjak átadására 2018. május 9-én délután 16h-kor kerül sor a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (GYMSKIK) aulájában.
  • A   program az ART WORLD Hungary Egyesület Tavaszi tárlatának megnyitásával folytatódik 17h-kor.
  • Majd a GYMSKIK kamara szervezésében a Győr Európa Kulturális Fővárosa 2023 projekt második körös sikeres pályázatának bemutatásával zárul a kamara Baross termében  Győr Megyei Jogú Város projektcsoportjának képviselője vezetésével.

A Rotary Club Győr Rába nevében megköszönjük eddigi érdeklődését, készségét és együttműködését, melyre a továbbiakban is számítunk.

Készítette: WebID

©2018. Art-Agora Projekt • Minden jog fenntartva!